Odporučte nás
     a my vás odmeníme!

odporucaci program

Ďakujeme, že nás čoraz častejšie odporúčate priateľom a známym. Zaslúžite si odmenu.

Za každého nového zákazníka, ktorý si na vaše odporúčanie aktivuje program modernej pevnej linky VIPTel M alebo VIPTel L, vás odmeníme sumou 5 €, čím si môžete nasledujúcu faktúru znížiť až do jej plnej výšky!

Postup je jednoduchý:

1. pri vytvorení objednávky váš známy uvedie kontakt na vás v časti "Odkiaľ ste sa o nás dozvedeli"

2. následne vám v nasledujúcom fakturačnom období z faktúry odrátame 5 €

3. čím viac nových zákazníkov odporučíte, o to viac si môžete faktúru znížiť


Príklad: Ak odporučíte 5 nových zákazníkov, ktorí uvedú váš kontakt v objednávke v septembri, zľavíme vám októbrovú faktúru o 25 €.

A nezabudnite, v slovenskej sieti VIPTel si voláte úplne neobmedzene a zadarmo a využívate všetky ďalšie výhody s nami. To všetko bez viazanosti a skrytých poplatkov.

Podmienky: Akcia platí pre našich zákazníkov do odvolania a nie je spätne nárokovateľná. Každý zákazník môže odporučiť neobmedzené množstvo nových zákazníkov, avšak zľava na faktúre nie je prenosná. Odmeníme vás za tých zákazníkov, ktorí si aktivujú a budú riadne využívať program VIPTel M alebo VIPTel L. Ak nový zákazník uvedie pri vytvorení objednávky kontakt na vás, získate od nás 5 € odpustením z faktúry za nasledujúci mesiac. Ak získate nových zákazníkov viac, suma 5 € sa týmto počtom vynásobí, takže vám môžeme zľaviť faktúru až do jej plnej výšky. Zľava sa neuplatňuje na samostatne zakúpený tovar ako sú telefóny a iné príslušenstvo. Pre viac informácií nás, prosím, kontaktujte na našej infolinke: +421 (0) 2 20 28 20 28 alebo mailom na adrese: [email protected]